De juiste massage
Door: lutoban
Blijf op de hoogte en volg Jos
10 Oktober 2011 | Thailand, Udon Thani
Vanmorgen ben ik na het ontbijt samen met Tony gaan rijden om een paar bezienswaardigheden te bekijken in de buurt van STC Homestay. Eerst zijn we naar de man gereden die zelf manden en matten maakt. Hij was ziek maar liet ons wel stukken zien die hij gemaakt had. Ik heb bij hem een mandje gekocht waar landarbeiders rijst in meenemen. Vervolgens reden we naar een man die thuis houtsnijwerk maakt, hij had hele mooie Boeddhabeelden staan maar omdat ik nog verschillende markten ga bezoeken heb ik bij hem niets gekocht. Het volgende bezoek was aan een vrouw die zelf haar matten weeft. Ik had tegen Tony verteld dat ik een Boeddhatempel wilde zien waar het niet druk zou zijn en hij liet me weten dat er een in aanbouw was maar hij wist niet precies waar. We hebben de tempel gevonden en die was echt indrukwekkend. Als laatste hebben we een dragonfruit plantage bezocht. Ik kreeg daar nog uitleg over de kweek van de vruchten en ik kreeg nog wat vruchten mee. ’s Middags ben ik door Chris naar Udon Thani stad gebracht en heb daar de markt en een tempel bezocht. Uiteraard heb ik de dag weer afgesloten met een uitstekende massage. Op dit moment is dit de beste masseuse die ik ooit gehad heb, het lijkt of dat het elke dag beter wordt.