Machtig mooi Azië!
Door: Lutoban
Blijf op de hoogte en volg Jos
26 Oktober 2013 | Thailand, Udon Thani
30 oktober 2013
We zijn gearriverd in Thailand. Net zoals vorig jaar nemen we weer onze intek in Rambuttri Village Inn in Bangkok. Ad en ik hebben besloten de reis iets anders te laten verlopen. Oorspronkelijk as het de bedoeling om eerst naar Udon Thani te gaan maar we hebben besloten om eerst Willem en Nok te bezoeken. Die wonen in Sing Buri. Het vliegtuig is om 19.45 geland en om 2230 aren we in het hotel.
31 oktober 2013
Vandaag doen we het rustig aan, een massage wat rond kijken en vast wat voorbreidingen teffen voor de komende dagen. Vorig jaar hadden we een taxi genomen naar Sing Buri maar deze keer pakken we de bus.
1 november 2013
Voor het hotel in Bangkok is en klein winkelcentrum waar ook een kleermaker zit die zelf pakken maakt. Waarschijnlijk laat Ad zich een pak aanmeten. Om 12:00 uur zou de taxi ons naar het busstation brengen. Dat was toch nog 40 minuten rijden vanaf ons hotel. Daarna gebeurde wat in Thailand en in de Filippijnen wel vaker gebeud we kregen verkeerde informatiie over de opstap plaats. Maar na wat navraag zijn we toch in de geode bus terecht gekomen en waren we rond 16:00 uur in Sing Buri. Daar kwam de vermoeidheid van de reis eruit en zijn we op tijd gaan slapen.