maandag 4 novmber
Door: lutobn
Blijf op de hoogte en volg Jos
05 November 2013 | Thailand, Singburi
Rond 7 uur heben we lekker gegeten en in de ochtend wat geluierd. Wat rondgekeken rond het huis van Willem. Vanmiddag brengt Willem ons naar Sing Buri. Ad en ik zijn van plan om het stadje eens nader te onderzoeken. Op zoek naar een wisselkantoortje kwamen we er achter dat Sing Buri geen echte toerisenstad is. Wisselen was alleen mogelijk op een bank maar dan had je ook je paspoort nodig. Dat lag natuurlijk in het huis van Willem. Gelukkig kwamen we iemand tegen die voor ons het geld wilde wisselen. We raakten met haar in gesprek en we hebben verder de markt bezocht en langs de rivier met verschillende standjes gelopen.. Ze bracht ons ook naar de kapper waar Ad genipt en geschoren is en ik me alleen heb laten scheren. We zijn zelfs bij haar thuis geweest en hebben haar moeder nog ontmoet. Nadat we met haar hadden gegeten hebben we haar naar huis gebracht en zijn we terug gegaan naar het busstation waar willem ons weer op kwam halen. Na thuiskoms was de plaatselijke kroeg al dicht dus hebben we nog at zitten kletsen en zjn gaan slapen.