Vervelend bericht
Door: lutoban
Blijf op de hoogte en volg Jos
29 April 2011 | Nederland, Amsterdam
Vandaag een rare dag ik had alles klaar gemaakt voor mijn vertrek naar Dauin waar Rudy en Ashley mij op zouden halen, dat ging allemaal goed. Ze hebben me naar El Dorado gebracht dat overigens een schitterend resort is en je kunt er net zo goed eten als het Why Not restaurant in Dumaguete. Ik heb me daar geïnstalleerd en Ash en Rudy gingen naar huis. Ik had gezegd dat ik ze later op de dag zou bezoeken in hun huis. Terwijl ik daar zit krijg ik een telefoontje van Ritchel uit Bacolod dat ik meteen de Mechel moest bellen. Dat heb ik gedaan en hij gaf me het onthutsende bericht dat Rob van Rijsbergen overleden was. Rob was langere tijd bestuurslid van onze Stichting en heeft daarvoor veel dingen gedaan. Toch raar om zo’n bericht te ontvangen. Hij is overigens niet op de Filippijnen overleden maar tijdens een vakantie in Indonesië. Op die avond denk je toch regelmatig terug aan hem. Ik heb Ash en Rudy uitgenodigd om in El Dorado te komen eten. Ze hebben veel voor me gereden en ik hoefde alleen de benzine te betalen. Toch met een raar gevoel gaan slapen.