Dag 9 T/M Dag 12 - Reisverslag uit Udon Thani, Thailand van Jos Gilsing - WaarBenJij.nu Dag 9 T/M Dag 12 - Reisverslag uit Udon Thani, Thailand van Jos Gilsing - WaarBenJij.nu

Dag 9 T/M Dag 12

Door: Lutoban

Blijf op de hoogte en volg Jos

07 November 2016 | Thailand, Udon Thani

Dag 9: Donderdag 3 november 2016
Vandaag ben ik opgehaald door Mew en ik had haar gevraagd naar de markt te rijden waar ze werkt en ik wilde bij haar thuis kijken. Schoorvoetend heeft ze dat gedaan in de auto zich verontschuldigen dat ze van een arme familie komt. Geen probleem heb ik haar gezegd het is juist leuk om te zien hoe de echte Thai leeft. Bij haar thuis was haar moeder en dochter, ik heb even wat rondgekeken en ze heeft me bij Nim en Lee afgezet. Van haar huis naar het huis van Lee heb ik zelf gereden leuke ervaring maar opletten. Lee en ik zitten op zijn balkon en komen daar niets tekort. Rond 19:00 heeft Mew me weer opgehaald en naar het hotel gebracht. Ik ben nog een biertje gaan drinken.
Dag 10: Vrijdag 4 november 2016
We gaan naar Nong Kai de grensplaats tussen Thailand en Laos. Lopend langs de rivier de Mekong zie je aan de overkant Laos liggen. Dit land heb ik 2014 samen met Lee bezocht. Nong Kai staat bekend om zijn grote overdekte markt en natuurlijk zijn tempels. Na enkele uren rondgelopen te hebben zijn we terug naar Udon Thani gereden door het net zo chaotische verkeer als in de Filippijnen. Een vriendin van Nim heeft me regelmatig gemasseerd en doet dat heel goed maar ik wilden toch een echte massage in een massagesalon. Voor de eerste keer is me dat slecht bevallen. Ik weet niet of dat aan mijn gestel ligt maar ik last van spierpijn de volgende dag.
Dag 11: zaterdag 5 november 2016
Lee komt vandaag naar mij toe en gaan we samen nog een keer op stap. Nim wil niet dat hij blijft slapen dus regelen vervoer voor hem terug naar huis. En zoals altijd is samen op stap gaan gezellig. Ik heb inmiddels wat kennissen gemaakt in Udon Thani, buitenlanders maar ook echter de bar die heel goed Engels spreekt. Ja en is natuurlijk onvermijdelijk dat we iets teveel drinken als we op stap zijn maar we hadden vorig jaar nog in gedachten dus zo erg was het deze keer niet. Gezellige dag!!!!
Dag 12: Zondag 6 november 2016
Bij Lee op bezoek, we bespreken wat dingen. Volgend jaar ga ik in November niet naar Thailand maar komt Lee mij opzoeken in de Filippijnen. Ik ga dat voor hem uitzoeken hoe dat geregeld moet worden met zijn visum. Overdag lekker gekletst en we hadden besloten om ’s avonds uit te gaan eten. Het restaurant Relax waar we zijn geweest in Udon Thani was zeer goed. Daarna ben ik terug gegaan naar het hotel waar ik midden in de nacht wakker schoot van de telefoon die lag aan de oplader dus ik was te laat om de telefoon op te pakken. Een verschrikkelijk bericht, mijn inmiddels goede vriend Ad Bax is overleden. Hij is met mij nog in 2012 en 2013 op bezoek bij Lee geweest.

• 07 November 2016 - 03:50

Tony En Chris En Jet:

Beste Jos,

Innige deelname met het overlijden van Ad.

groetjes
    Jet,Tony,Chris
    STC Homestay

• 07 November 2016 - 09:29

Patrick:

Beste Jos,

wat is er gebeurd met Ad Bax ????

Was hij al ziek??

ongelooflijk dat is klote !!!