9 en 10 november 2015
Door: lutoban
Blijf op de hoogte en volg Jos
11 November 2015 | Thailand, Bangkok
Vandaag begin ik met het checken en klaarmaken van mijn koffer. Ik ga nog wat dingen zoeken voor mensen in Nederland die mij dat gevraagd hebben. Mijn allerlaatste massage neem ik hier in het hotel. Wel aan de dure kant maar ik kan niet anders zeggen dat deze massage heel goed was. Verder doe ik het rustig aan vandaag. Wat zwemmen, eten en wat drinken en dan is het weer gedaan. Morgen een vlucht terug van 12 uur.
Dinsdag 10 november 2015
Rond 6 uur vanmorgen opgestaan, lekker douchen, de spullen nog een keer nakijken en nog wat spullen gekocht. Om half tien ben ik met busje van het hotel naar Suvarnabhumi airport gebracht. Een prachtige overzichtelijke luchthaven met een goed uitzicht op de start- en landingsbanen. Ik heb geluk met het toewijzen van mijn plek in het vliegtuig. Ik werd in het achterste gedeelte geplaatst. Het vliegtuig zat niet vol hetgeen betekende dat ik dus 3 stoelen had en heerlijk kon gaan liggen. Vertrek was om 12:55 lokale tijd. Rond 19:45 lokale tijd ben ik op Schiphol geland. De terugreis per trein liep niet zo voorspoedig. Geen intercity direct en verschillende treinen die uitgevallen waren. Maar uiteindelijk toch weer veilig thuis gearriveerd.